China Kualitas berkualitas PU artifisial kualitas, suplai herang PU kulit di pabrik harga borongan sareng pabrik | Tong Long

Kualitas kulit artikis berkelas tinggi, suplai herang PU kulit dina harga borongan

  • Aplikasi: Sapatu, bal, Produk Luar, Perabot, Kantong, Pakéan, jsb
  • Nomer Modél: TLMF-21118-1

Jinis Produk

Produk Tag

 

u = 1878792069,3325636257 & fm = 15 & gp = 0 微 信 图片 _20200528161031a 微 信 图片 _20200528161020b

Ngaran Produk

Kualitas kulit artikis berkelas berkualitas tinggi , suplai herang PU kulit dina harga borongan

Ngaran Brand

TL / TL-TPU

Nomer Modél

TLMF-21118-1

Bahan

PU / TPU atanapi ngaropéa

Nyai

Dikosongkeun / dicitak, atanapi ngarobih

Warna

ngaropéa

Ketebalan produk

1.0,1.2,1.4mm tiasa ngaropéa

Lebar

670mm-1370mm jsb, lebar tiasa ngaropéa

Eusi

Polyurethane

Nyadangkeun

Microfiber atanapi ngaropéa

Pitur

 

Lemah, Abrasion-Tahan, Anti Mildew, elastis, Waterproof, Crack Crack, Waterproof, Shrink-Resistant, Anti Bakteri

Abrasion-tahan

100,000+ Siklus

Sertipikat

SGS

Rincian Bungkusan

Bungkusan Dina gulungan
atanapi tiasa ngaropéa

MOQ

500 yard

Pangmayaran

Pamayaran Bank Online, T / T, L / C, VISA

Waktos prosés

15-25days

Angkutan

Pangiriman atanapi sakumaha sarat anjeun

Lamaran

Sapatu, bal, Produk Luar, Perabot, Kantong, Pakéan, jsb

Tempat Asal

DONGGUAN CHINA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katerangan :

Produsén kulit artikétik anu berkualitas tinggi, nyayogikeun kulit PU herang dina harga borongan didamel ku PU kulit sareng substrat sanésna .Ia gaduh daya tahan ngagem sareng kalenturan.

Lulus 100,000+ tés ngagem. Substrat utama nyaéta: katara wol kapas, nano PU, pu dénsitas tinggi (henteu aya puit), kulit microfiber. Ogé anjeun tiasa milih pilem TPU sareng substrat sanés.

Upami anjeun gaduh patarosan sanés, mangga ngahubungi kami.

QQ 截图 20200604091427


  • Sateuacanna:
  • Salajengna:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami