Pabrik China pabrik warna-warni pola microfiber PU kulit, pola warna anu hérang warni TPU pabrik microfiber pabrik sareng pabrik | Tong Long

Pabrik pabrik warna-warni pola microfiber PU kulit, pola warni herang pola kain lawon TPU

  • Aplikasi: Sapatu, bal, Produk Luar, Perabot, Kantong, Pakéan, jsb
  • Nomer Modél: TL-PUMF008

Jinis Produk

Produk Tag

 

Ngaran Produk

Pabrik pabrik warna-warni pola microfiber PU kulit , pola warni herang pola kain lawon TPU

Ngaran Brand

TL / TL-TPU

Nomer Modél

TL-PUMF008

Bahan

TPU / PU

Anggo karasa

70A-98A

Lebar

670mm-1370mm jsb, ngaropéa

Ketebalan produk

1.0-1.4mm

Gravitasi

mang

Warna

ngaropéa

Elongation

100% -200%

Pitur

 

bahan non-toksik / friendly-ékonomis / bahan hina

Pangaruh permukaan

herang atanapi matte salse

bisa ngaropéa

Proses kerja

Pencét panas

Rincian Bungkusan

Bungkusan Dina gulungan
atanapi tiasa ngaropéa

Waktos prosés

15-25days

Pangmayaran

Pamayaran Bank Online, T / T, L / C, VISA

Lamaran

Sapatu, Kantong, Pakéan, Kantong jsb.

Angkutan

Pangiriman atanapi sakumaha sarat anjeun

Sertipikat

SGS

Tempat Asal

DONGGUAN CHINA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katerangan :

Pabrik pabrik warna-warni pola microfiber PU kulit   leather,colorful pattern glossy effects TPU microfiber fabric was made by TPU film or PU film composite hot melt adhesive .

Éta gaduh daya tahan ngagem anu hadé sareng kalenturan.Passed 100.000+ ngagem tests.After terus mencet panas, éta ngalembereh panas tiasa pas sareng bahan sanés tanpa turun. Substrat utama nyaéta:

niru wol katun, nano PU, pu density tinggi (teu aya sewing pu), kulit microfiber. Ogé anjeun tiasa milih pilem TPU andother substrates. Upami anjeun gaduh patarosan sanés, mangga ngahubungi kami.

QQ 截图 20200520103220

QQ 截图 20200604091427

 


  • Sateuacanna:
  • Salajengna:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami