QQ 截图 20200518142943B

SAHA KAMI?

Dongguan Tong Long Technology Technology Co, Ltdis located in Houjie Town, Dongguan city. The company

has independent production base and R&D department.The area of workshop is 7000 square meter.Mainly engaged in

Produksi pilem TPU sareng ngolah pos. Kalayan ampir 20 taun pangalaman pamrosésan TPU, téknologi produksi dewasa,

tina pamekaran produksi, kiriman sareng kontrol kualitas anu ketat, pikeun mastikeun kualitas alus teuing, palayanan anu saé

meunang amanah pelanggan.We nyandak kualitas sareng efisiensi salaku merek urang, inovasi sareng integritas salaku budaya perusahaan urang;

kami parantos komitmen kana jalan inovasi ilmiah sareng téknologi, teraskeun usaha, saluyu sareng

"customer heula, reputasi heula, inovasi, ngudag unggulan" tujuan pikeun ngembangkeun cukang perusahaan.

Dina ayeuna, merek koperasi kaasup MIZUNO, CalvinKlein, SKECHERS sareng saterasna.

KAPI PILIH AS?

Tonglong ngagaduhan pangalaman ampir 20 taun dina produksi pilem TPU sareng pasca processing.We gaduh tim profésional anu ngalaman

anu tiasa nyayogikeun jasa kualitas luhur pikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi, kadali kualitas, penjualan sareng widang anu sanés.

Urang tiasa numutkeun syarat customer pikeun pangwangunan sareng ngahasilkeun lawon hiasan kualitas luhur.

Minuhan standar aplikasi tina produk anu béda-béda. Kaku tegeskeun sababaraha standar kualitas, kualitas pikeun produk na

ngalangkungan rupa-rupa sertifikasi sapertos SGS. Kalayan kamampuan pangembangan anu saé, produksi gancang sareng kamampuan ngolah,

kamampuan kontrol kualitas alus teuing sareng harga anu saing pisan, kami tiasa nyayogikeun jasa kualitas sapertos

MIZUNO, CalvinKlein sareng konsumén merek sanésna, SKECHERS sareng saterasna.

Rarancang
%
Produksi
%
R&D
%

BASA COMPANY

 

Dongguan Tonglong Téknologi Bahan Anyar Co., Ltd.

Address: No.88, Fenghuang Road, Furniture Avenue, Houjie Town, Dongguan City,China
Contact:   Mr.Wang 86-15999791896
                 Mr. Wu   86-18128605870 ((WhatsApp / WeChat / Skype)

Dongguan Quanfeng Téhnologi Bahan Anyar Co., Ltd.

Address: No.88, Fenghuang Road, Furniture Avenue, Houjie Town, Dongguan City,China
Hubungan: Ibu Liu 86-13859098619

Vietnam Shunlong Sapatu Bahan Co, Ltd.

Alamat: No. 79, Komunitas Longxi 2nd, Qinde County, Propinsi Long'an, Vietnam
Hubungan: Mr Chen 84-01252666217

Pabrik Bahan Bahan Fuzhou Shuncheng

Alamat: Zona Perusahaan Confucian, Kacamatan Mawei, Kota Fuzhou, Propinsi Fujian, Cina
Hubungan: Ibu Liu 86-13685010736
ea596391