Panerapan

Kinerja produk anu alus, cocog pikeun kantong, sapatu suku, pakean, barang olahraga, jsb.

  • Tim Profesional

    Departemen ieu diwangun ku profésional senior di industri anu tiasa masihan anjeun rojongan téknis sareng jasa produk

  • Kualitas Anu Kaluh

    Pelaksanaan anu ketat pikeun manajemén kontrol kualitas produk, sareng nganggo rupa-rupa agén tés pikeun mastikeun kualitas éta

  • Sistem Layanan Sampurna

    Sistem jasa sampurna tiasa nawiskeun anjeun téhnik dukun online sareng solusi aplikasi produk

Sistem kontrol produk

TENTANG KAMI

DongGuan TongLong Téhnologi Bahan Baru Co, Ltd. ayana di Kota Shijie, Kota DongGuan, Cina. Perusahaan gaduh basa produksi mandiri sareng jabatan R&D. Wewengkon bengkel mangrupikeun 5000 méter pasagi. Utamina kalibet dina produksi pilem TPU sareng ngolah pos. Kalayan ampir 20 taun pangalaman pamrosesan TPU, téknologi produksi dewasa, tina pamekaran ka produksi, kiriman sareng kadali kualitas anu ketat, pikeun mastikeun yén kualitas urang alus, jasa anu hadé pikeun meunang amanah pelanggan.We nyandak kualitas sareng efisiensi salaku merek kami. inovasi sareng integritas salaku budaya perusahaan urang.

News Center

Brand koperasi