1-1Q024114956127 (2)

1-1P91Q03930M6

   Poliuretani termoplastik kryesisht i ndarë në poliester dhe lloj polieter, ka një gamë të gjerë të ngurtësisë, rezistencës ndaj konsumit, rezistencës së vajit, transparencës, elasticitetit të mirë, riciklimit të mirë. TPU nuk përmban plastifikues, kështu që ekziston jo-toksik, nuk ka problem të ndotjes së ajrit kur digjet, materialet e varrosura në tokë në temperaturë dhe veprimi mikrobik për 3-5 vjet mund të dekompozohen në mënyrë natyrale, të kthehen në natyrë. Përdoret gjerësisht në nevojat e përditshme, mallrat sportive, lodrat, materialet dekorative dhe fushat e tjera. TPU retardant i flakës pa halogjen mund të zëvendësojë PVC të butë për të përmbushur kërkesat mjedisore të gjithnjë e më shumë fushave.