1 new message

Produsen kulit artikuler PU berkualitas tinggi, nyayogake kulit PU sing nggilap kanthi rega Grosir

  • Aplikasi: Klambi sikil, bal, Produk njaba, Perabot, Tas, Busana, lan sapiturute
  • Nomer Model: TLMF-21118-1

Detail Produk

Tag Product

 

u = 1878792069,3325636257 & fm = 15 & gp = 0 微 信 图片 _20200528161031a 微 信 图片 _20200528161020b

Jeneng Produk

Kualitas nggilap PU Produsèn kulit artifical , sumber nggilap PU kulit ing rega borongan

Jeneng merek

TL / TL-TPU

Nomer Model

TLMF-21118-1

Materi

PU / TPU utawa disesuaikan

Pola

Dikirim / dicithak, utawa disesuaikan

Werna

kustomisasi

Kekandelan produk

1.0,1.2,1.4mm bisa disesuaikan

Jembar

670mm-1370mm lsp, lebar liyane disesuaikan

Konten

Polyurethane

Nggawe serep

Microfiber utawa disesuaikan

Fitur

 

Kanthi alus, tahan bathi, anti-lembut, elastis, anti banyu, retak kadhemen, anti banyu, tahan karet, anti-bakteri

Abrasasi-Tahan

100.000+ Siklus

Sertifikat

SGS

Rincian Kemasan

Paket Ing nggulung
utawa bisa disesuaikan

MOQ

500 yard

Pembayaran

Pembayaran Bank Online, T / T, L / C, VISA

Wektu timbal

15-25 dina

Angkutan

Pangiriman utawa minangka syarat sampeyan

Aplikasi

Klambi sikil, bal, Produk njaba, Perabot, Tas, Busana, lan sapiturute

Papan Asal

DONGGUAN CHINA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keterangan :

Kualitas nggilap PU Produsèn kulit artifical , sumber nggilap PU kulit ing rega borongan digawe dening kulit PU lan substrat liyane .Ing iki nduweni resistensi lan keluwesan sing apik.

Lulus 100,000+ tes nganggo. Substrat utama yaiku: katun wol katun, nano PU, pu kepadatan tinggi (ora ana sewing pu), kulit mikrofiber. Sampeyan uga bisa milih film TPU lan substrat liyane.

Yen sampeyan duwe pitakon liyane, hubungi kita.

QQ 截图 20200604091427


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita