QQ 截图 20200518142943B

SUKA KAMI?

Dongguan Tong Long Technology Technology Co, Ltdis located in Houjie Town, Dongguan city. The company

has independent production base and R&D department.The area of workshop is 7000 square meter.Mainly engaged in

Produksi film TPU lan pangolahan kiriman. Kanthi meh 20 taun pengalaman pangolahan TPU, teknologi produksi diwasa,

saka pangembangan kanggo produksi, kiriman lan kontrol kualitas sing luwih ketat, kanggo njamin kualitas sing apik, layanan sing apik

kanggo menang kepercayaan pelanggan.Kita njupuk kualitas lan efisiensi minangka merek, inovasi lan integritas minangka budaya perusahaan kita;

kita wis setya ing dalan kanggo inovasi ilmiah lan teknologi, terus-terusan nggawe, selaras karo

"pelanggan dhisik, reputasi dhisik, inovasi, ngupayakake keunggulan" tujuane kanggo ngembangake sabab perusahaan.

Saiki, merek koperasi kasebut kalebu MIZUNO, CalvinKlein, SKECHERS lan sapiturute.

KENE PILIH US?

Tonglong nduwe pengalaman meh 20 taun ing produksi film TPU lan post-processing.We duwe tim profesional sing berpengalaman

sing bisa nyedhiyakake layanan sing bermutu kanggo riset lan pangembangan, produksi, kontrol kualitas, dodolan lan bidang liyane.

Kita bisa miturut syarat pelanggan kanggo pangembangan lan produksi kain hiasan sing berkualitas tinggi.

Temokake standar aplikasi kanggo produk sing beda. Tegas kanthi macem-macem standar kualitas, lan kualitas produk duwe

lulus macem-macem sertifikasi kayata SGS. Kanthi kemampuan pangembangan apik, kemampuan produksi lan proses cepet,

Kapabilitas kontrol kualitas banget lan rega sing kompetitif, kita terus nyedhiyakake layanan kualitas kayata

MIZUNO, CalvinKlein lan pelanggan merek liyane, SKECHERS lan sapiturute.

Desain
%
Produksi
%
R&D
%

BASA COMPANY

 

Dongguan Tonglong Teknologi Bahan Baru Co, Ltd

Address: No.88, Fenghuang Road, Furniture Avenue, Houjie Town, Dongguan City,China
Contact:   Mr.Wang 86-15999791896
                 Mr. Wu   86-18128605870 ((WhatsApp / WeChat / Skype)

Dongguan Quanfeng Teknologi Bahan Baru Co, Ltd

Address: No.88, Fenghuang Road, Furniture Avenue, Houjie Town, Dongguan City,China
Hubungi: Mrs Liu 86-13859098619

Vietnam Shunlong Sepatu Material Co, Ltd

Alamat: No. 79, Komunitas Longxi, Qinde County, Provinsi Long'an, Vietnam
Hubungi: Pak Chen 84-01252666217

Pabrik Pengolahan Bahan Kasut Fuzhou Shuncheng

Alamat: Zon Perusahaan Confucian, Distrik Mawei, Kota Fuzhou, Provinsi Fujian, China
Hubungi: Mrs Liu 86-13685010736
ea596391