Aplikasi

Kinerja produk sing apik banget, cocog kanggo tas, alas kaki, sandhangan, barang olahraga, lsp.

  • Tim Profesional

    Departemen kasebut dumadi saka profesional senior ing industri sing bisa menehi dhukungan teknis lan layanan produk

  • Kualitas Paling Apik

    Implementasine ketat kanggo manajemen kontrol kualitas produk, lan nggunakake macem-macem agensi tes kanggo ngonfirmasi kualitas kasebut

  • Sistem Layanan Sampurna

    Sistem layanan sing sampurna bisa menehi dhukungan teknik online lan solusi aplikasi produk

Sistem kontrol produk

TENTANG US

DongGuan TongLong Teknologi Bahan Baru Co, Ltd mapan ing Kutha Shijie, Kutha DongGuan, China. Perusahaan duwe basis produksi mandiri lan departemen R&D. Wilayah bengkel yaiku 5000 meter persegi. Utamane melu produksi film TPU lan pangolahan pos. Kanthi meh 20 taun pengalaman pangolahan TPU, teknologi produksi diwasa, saka pangembangan kanggo produksi, kiriman lan kontrol kualitas sing luwih ketat, kanggo mesthekake yen kualitas apik, layanan sing apik kanggo menang kepercayaan para pelanggan. Kita njupuk kualitas lan efisiensi minangka merek kita, inovasi lan integritas minangka budaya perusahaan kita.

Pusat News

Merek koperasi